Salon du Vegetal 2022

Dit jaar vindt van dinsdag 13 t/m donderdag 15 september Salon du Vegetal plaats in Angers.Deze Franse beurs zorgt voor een complete onderdompeling in de plantenwereld. Van bloemisten en kwekers tot groothandelaren en supermarktketens. Het is een ontmoetingsplek voor verschillende partijen binnen de sierteelt. De verwachting voor 2022 is dat er minimaal 300 standhouders zullen deelnemen en circa 9.000 professionals een bezoek brengen aan Salon du Vegetal.

Wij verkennen op dit moment de mogelijkheden voor gezamenlijke deelname in een Holland Collectief op Salon du Vegetal. Uiteraard kunnen wij ook uw individuele beursdeelname verzorgen. Van standbouw & bloemdecoratie tot het boeken van de vluchten, wij nemen het graag voor u uit handen. Wilt u meer informatie over deelname dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail: team@greenn.nl

Holland Collectief

Op diverse internationale sierteeltbeurzen verzorgen wij een gezamelijke Nederlandse inzending in de vorm van een Holland Collectief. U heeft de mogelijkheid om te participeren in deze collectieve inzendingen, die wij bijvoorbeeld in Italiƫ, Rusland en Spanje organiseren. Binnen het Holland Collectief wordt alles voor u georganiseerd, van standbouw en decoratie, tot catering en transport.

Meer informatie

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over GREENN en wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact