GREENN exclusieve partner van Iberflora

Dit jaar vindt van dinsdag 3 t/m donderdag 5 oktober Iberflora plaats in Valencia. Dit is de grootste vakbeurs voor professionals uit de sierteeltsector en is een van de meest toonaangevende beurzen voor de tuinbouw binnen Europa. In 2022 waren er zo'n 18.500 bezoekers en presenteerden 541 exposanten hun producten en of diensten tijdens de 51e editie. Ook dit jaar organiseren we op deze beurs een Holland Collectief.

Bent u geïnteresseerd in deelname in het Holland Collectief dan organiseert GREENN alles van A tot Z. Denk hierbij aan het maken van een ontwerp, de standbouw, decoratie, catering en gezamenlijk transport. Komende editie wordt het collectief ook volledig vernieuwd om er weer een verrassend en inspirerend geheel van te maken.

Mocht u liever ergens anders op de beursvloer een standruimte willen afnemen dan is dit uiteraard ook mogelijk. GREENN heeft een exclusieve samenwerking met de beursorganisatie van Iberflora, dus ook een andere standlocatie kunnen wij voor u regelen.

Wilt u meer informatie over deelname? Neem gerust contact met ons op via e-mail team@greenn.nl of telefoon + 31 297 22 37 70

Holland Collectief

Op diverse internationale sierteeltbeurzen verzorgen wij een gezamelijke Nederlandse inzending in de vorm van een Holland Collectief. U heeft de mogelijkheid om te participeren in deze collectieve inzendingen, die wij bijvoorbeeld in Italië, Rusland en Spanje organiseren. Binnen het Holland Collectief wordt alles voor u georganiseerd, van standbouw en decoratie, tot catering en transport.

Meer informatie

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over GREENN en wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact