Deelnemen in het Holland Collectief

Op meerdere internationale sierteeltbeurzen organiseert GREENN een Holland Collectief. Binnen dit collectief nemen Nederlandse bedrijven gezamenlijk deel en staan duidelijk zichtbaar gepositioneerd op de beursvloer ondersteund door de herkenbare Holland-uitstraling. Voor deelnemers binnen het collectief wordt alles georganiseerd, van standbouw en decoratie, tot catering en transport.

"Turn-key" beursdeelname

Binnen het Holland Collectief ondersteunt GREENN de deelnemers met de realisatie van hun beursstand. Zowel het uitvoeren van een bestaand standontwerp, als het ontwerpen van een nieuwe onderscheidende stand behoort tot de mogelijkheden. GREENN werkt samen met een wereldwijd netwerk van leveranciers, waarbij wij collectief inkopen, maar tegelijkertijd altijd de kwaliteit zullen bewaken om voor onze klanten het beste resultaat neer te kunnen zetten.

Full service ondersteuning

GREENN verzorgt full service ondersteuning om uw beursdeelname tot een succes te maken. Binnen het Holland Collectief ondersteunen wij onze deelnemers met alle voorkomende zaken die bij hun beursdeelname komen kijken, van ontwerp, transport en catering, tot vertaaldiensten en standopbouw. Zowel voorafgaand als tijdens de beurs proberen wij onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen en ons doel is pas bereikt als uw bedrijf op de beste manier in de spotlights staat.

Herkenbare Holland-uitstraling

Het merk "Holland" heeft wereldwijd een goede reputatie, een herkenbare uitstraling en daarmee een grote aantrekkingskracht. Door het neerzetten van een Holland Collectief op internationale beurzen zorgen wij ervoor dat Nederlandse bedrijven gezamenlijk sterk gepositioneerd worden. Dit laten we zien door gebruik te maken van de herkenbare Holland uitstraling, die goed zichtbaar terugkomt zowel binnen als boven het collectief.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over GREENN en wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van GREENN? Laat hier uw e-mailadres achter en u krijgt het laatste nieuws toegestuurd!