Onze diensten

Standontwerp

Graag helpen wij onze klanten zich optimaal te presenteren met een onderscheidend standontwerp. Voordat we beginnen aan het ontwerp inventariseren wij uw wensen en doelstellingen. Naast de wanden, vloer en verlichting, adviseren wij u ook graag over de juiste standinrichting om uiteindelijk tot het perfecte ontwerp te komen.

Beursorganisatie

De organisatie van een succesvolle deelname aan een internationale beurs of evenement vergt veel tijd en ook vaak kennis van het land en de lokale partners. GREENN is gespecialiseerd in het coördineren en begeleiden van projecten in landen zoals Rusland, Italië en China en neemt de organisatie van dergelijke projecten graag uit handen.

Standbouw

Voor diverse beurzen in binnen- en buitenland helpen wij klanten met de realisatie van hun stand. Met een vast team van “bouwers” zorgen wij ervoor dat uw stand ook volledig naar wens gerealiseerd wordt. Uiteraard houden wij rekening met alle technische aspecten zoals de maximale bouwhoogte en constructiemogelijkheden op de verschillende locaties.

Floral design

GREENN verzorgt bloemdecoratie zowel op projecten in Nederland, als in de rest van de wereld. Onze ervaren designers denken graag met u mee en zorgen vervolgens voor de juiste bloemdecoratie. Van ontwerp tot verzorging, van eenvoudige tot uitgebreide arrangementen, wij luisteren naar uw wensen en maken alles op maat.

Projectmanagement

Wij bieden ondersteuning op het gebied van marketing- en projectmanagement voor uw evenementen of campagnes. Denk hierbij aan productlanceringen, de organisatie van uw evenement of het verbeteren van uw zichtbaarheid online en offline. Voor het meer specialistische werk heeft GREENN een uitgebreid netwerk van professionals.

Collectieve inzendingen

Op diverse beurzen organiseren wij collectieve inzendingen. Hier presenteren bedrijven zich gezamenlijk, duidelijk zichtbaar door de signing boven het collectief. De invulling en de manier van presenteren verschilt per deelnemer, in overleg is er veel mogelijk. De coördinatie en invulling wordt geheel uit handen genomen door GREENN.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over GREENN en wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact