Istanbul Landscape Fair 2022

Dit jaar vindt van donderdag 13 t/m zondag 16 oktober Istanbul Landscape Fair plaats. Deze beurs biedt exposanten de mogelijkheid om potentiële nieuwe markten en klanten uit Europa, het Midden-Oosten, Centraal-Azië en Noord-Afrika te bereiken. Dankzij de strategische ligging is deze beurs een gateway naar dynamische en snelgroeiende markten.

Wij verkennen op dit moment de mogelijkheden voor gezamenlijke deelname in een Holland Collectief op Istanbul Landscape Fair. Uiteraard kunnen wij ook uw individuele beursdeelname verzorgen. Van standbouw & bloemdecoratie tot het boeken van de vluchten, wij nemen het graag voor u uit handen. Wilt u meer informatie over deelname dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail: team@greenn.nl

Holland Collectief

Op diverse internationale sierteeltbeurzen verzorgen wij een gezamelijke Nederlandse inzending in de vorm van een Holland Collectief. U heeft de mogelijkheid om te participeren in deze collectieve inzendingen, die wij bijvoorbeeld in Italië, Rusland en Spanje organiseren. Binnen het Holland Collectief wordt alles voor u georganiseerd, van standbouw en decoratie, tot catering en transport.

Meer informatie

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over GREENN en wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact