Iberflora 2022

Dit jaar vindt van dinsdag 4 t/m donderdag 6 oktober Iberflora plaats in Valencia. Dit is de grootste vakbeurs voor professionals uit de sierteelt sector en is een van de meest toonaangevende beurzen voor de tuinbouw binnen Europa. Hier worden de laatste ontwikkelingen, trends, technologie en nieuwe producten getoond op het gebied van planten, bloemen, landschapsarchitectuur en buitendecoratie. Afgelopen jaar heeft de 50e editie plaatsgevonden, hier waren meer dan 12.000 bezoekers en meer dan 400 exposanten.

Wij verkennen op dit moment de mogelijkheden voor gezamenlijke deelname in een Holland Collectief op Iberflora. Uiteraard kunnen wij ook uw individuele beursdeelname verzorgen. Van standbouw & bloemdecoratie tot het boeken van de vluchten, wij nemen het graag voor u uit handen. Wilt u meer informatie over deelname dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail: team@greenn.nl

Holland Collectief

Op diverse internationale sierteeltbeurzen verzorgen wij een gezamelijke Nederlandse inzending in de vorm van een Holland Collectief. U heeft de mogelijkheid om te participeren in deze collectieve inzendingen, die wij bijvoorbeeld in Italiƫ, Rusland en Spanje organiseren. Binnen het Holland Collectief wordt alles voor u georganiseerd, van standbouw en decoratie, tot catering en transport.

Meer informatie

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over GREENN en wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact