FlowersExpo 2020

Dit jaar vindt van dinsdag 8 t/m donderdag 10 september FlowersExpo 2020 plaats in Moskou. Vorig jaar kwamen ruim 12.000 vakbezoekers uit alle delen van Rusland op de beurs af. In 2020 zal de beurs naar verwachting zo'n 15-20% verder groeien waardoor twee hallen van het omvangrijke beursgebouw Crocus Expo volledig gevuld zullen worden.

GREENN zal natuurlijk ook dit jaar weer een Holland Collectief op FlowersExpo verzorgen. We hebben de welbekende locatie direct rechts naast de ingang alweer gereserveerd en het is mogelijk om in te schrijven voor deelname aan deze beurs. Wilt u meer informatie over deelname dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail: info@greenn.nl of telefonisch: +31 297 76 18 66. De uiterste datum van inschrijven is vrijdag 13 maart.

Holland Collectief

Op diverse internationale sierteeltbeurzen verzorgen wij een gezamelijke Nederlandse inzending in de vorm van een Holland Collectief. U heeft de mogelijkheid om te participeren in deze collectieve inzendingen, die wij bijvoorbeeld in Italiƫ, Rusland en Spanje organiseren. Binnen het Holland Collectief wordt alles voor u georganiseerd, van standbouw en decoratie, tot catering en transport.

Meer informatie

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over GREENN en wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact