Flower Expo Poland 2022

Dit jaar vindt van donderdag 1 t/m zaterdag 3 september Flower Expo Poland 2022 plaats in Warschau. De Poolse markt groeit nog steeds, daarom is deze beurs een geweldige kans om de naamsbekendheid te vergroten en nieuwe potentiële klanten te ontmoeten. Informatie over de exposanten en hun producten bereiken op deze beurs ook een nog breder publiek dankzij het in 2020 gecreëerde internetplatform. De beurs wordt vanaf 2016 tegelijkertijd en in samenwerking met de beurs Green is Life georganiseerd. In 2019 trok Green is Life & Flower Expo 15.000 bezoekers uit 38 landen en meer dan 300 exposanten uit 11 landen.

Wij verkennen op dit moment de mogelijkheden voor gezamenlijke deelname in een Holland Collectief op Flower Expo Poland. Uiteraard kunnen wij ook uw individuele beursdeelname verzorgen. Van standbouw & bloemdecoratie tot het boeken van de vluchten, wij nemen het graag voor u uit handen. Wilt u meer informatie over deelname dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail: team@greenn.nl

Holland Collectief

Op diverse internationale sierteeltbeurzen verzorgen wij een gezamelijke Nederlandse inzending in de vorm van een Holland Collectief. U heeft de mogelijkheid om te participeren in deze collectieve inzendingen, die wij bijvoorbeeld in Italië, Rusland en Spanje organiseren. Binnen het Holland Collectief wordt alles voor u georganiseerd, van standbouw en decoratie, tot catering en transport.

Meer informatie

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over GREENN en wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact