Projecten archief

Flower & Garden Attraction

23 - 25 oktober 2018

Een compleet nieuwe beurs in Madrid naast de Fruit Attraction, één van de meest bekende internationale retailbeurzen op het gebied van groente en fruit. Tijdens deze tiende editie van de Fruit Attraction wordt er dit jaar tegelijkertijd een nieuwe beurs volledig gericht op de bloemen- en plantensector georganiseerd. Zo wil de beursorganisatie meer zichtbaarheid geven aan deelnemende bloemen- en plantenbedrijven, en daarnaast nieuwe bedrijven de kans bieden om mee te doen.

De beursorganisatie is in handen van IFEMA en FEPEX, die ook verantwoordelijk zijn voor de Fruit Attraction. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met de Spaanse associatie van tuincentra, waar deze beurs dus ook uitgebreid gepromoot zal worden. 

Iberflora

03 - 05 oktober 2018

Met ruim 11.000 bezoekers en 600 standhouders in 3 dagen tijd is de Iberflora in Valencia één van de belangrijkste tuinbouwbeurzen van Europa. Deze beurs wordt dit jaar voor de 47ste keer gehouden en richt zich op tuincentra, bloemisten, kwekerijen en groothandel. De standhouders laten op deze beurs de laatste ideeën, trends, producten en ontwikkelingen binnen de sector zien.

GREENN organiseert ook dit jaar weer het Holland Collectief op deze beurs, waarvoor wij reeds een mooie plek gereserveerd hebben. Wilt u zich ook presenteren op deze belangrijke markt voor de Nederlandse sierteeltsector en/of wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons via info@greenn.nl.

Ook is het mogelijk om voor de Iberflora een missievoucher in te zetten.Voor meer informatie neemt u contact op met ons via: info@greenn.nl.

Flowers Expo Moscow

11 - 13 september 2018

Van 11 t/m 13 september vindt de Flowers Expo Moscow plaats. Voor het vijfde achtereenvolgende jaar organiseert GREENN de deelname aan deze beurs voor het Nederlandse Sierteeltcollectief. Vorig jaar was een drukbezochte editie en heeft de beurs meer dan 16.000 bezoekers getrokken uit 37 verschillende landen.

Deze beurs biedt mogelijkheden om deuren te openen naar een zeer interessante markt met veel potentie en ook voor komende editie zijn de berichten veelbelovend wat het animo betreft! 

Salon du Végétal

19 - 21 juni 2018

Na de grote switch van locatie en datum tijdens de afgelopen editie, vindt van 19 t/m 21 juni 2018 een nieuwe editie plaats van de Salon du Végétal. De Salon du Végétal is al jaren dé vakbeurs voor de sierteeltsector in Frankrijk en Parc Expo in Nantes staat komend jaar in juni in het teken van het thema “Naturally Friendly”.

Ten opzichte van vorig jaar zal de beurs zijn ruimte uitbreiden en wordt geprobeerd alles nog meer te optimaliseren om een nog completere beurs neer te zetten. De focus wordt door de beursorganisatie gelegd op de professionals vanuit tuincentra, retail, bloemisten en hoveniers.

GREENN zal wederom het Holland Collectief op deze beurs verzorgen. 

Myplant & Garden

21 - 23 februari 2018

Begin 2018 vindt de vierde editie van de Myplant & Garden plaats in beursgebouw Fiera Milano in Milaan. Van 21 t/m 23 februari 2018 is de Myplant & Garden verdeeld over 3 hallen de plek voor de internationale sierteelt in Italië. Afgelopen jaar is de derde editie van deze internationale groene expo afgesloten met meer dan 13.000 bezoekers, 567 exposanten en 110 officiële delegaties van internationale kopers.

GREENN zal dan ook wederom het Holland Collectief op deze beurs verzorgen. Wilt u ook deelnemen? Schrijf u dan nu in via deze link.

IPM Essen

23 - 26 januari 2018

Begin 2017 telde de IPM Essen zo’n 57.000 bezoekers van over de gehele wereld, wat het voor de circa 1.577 exposanten de plek maakte om potentiële klanten te ontmoeten. De komende 36ste editie van 's werelds grootste vakbeurs voor de tuinbouw zal plaatsvinden van 23 t/m 26 januari 2018. Op deze beurs zal GREENN de deelname verzorgen voor een aantal van onze klanten.

Flower Show Istanbul

23 - 25 november 2017

Dit jaar wordt voor de 9e keer de Flower Show Istanbul georganiseerd. Voor het eerst zal de beurs gehouden worden op een nieuwe locatie met voldoende mogelijkheden om de komende jaren een aantrekkelijke en groeiende beurs neer te zetten. Ondanks de veranderlijke situatie in Turkije neemt de interesse in bloemen en planten bij jongeren toe en lijkt de lobby om de importheffingen omlaag te krijgen dit jaar eindelijk zijn vruchten af te werpen.

De Flower Show Istanbul zal dit jaar plaatsvinden van donderdag 23 t/m zaterdag 25 november in Istanbul. GREENN zal wederom het Holland Collectief organiseren op deze belangrijke en goed bezochte beurs waarvoor wij een mooie plek hebben weten te bemachtigen op de nieuwe beurslocatie Tuyap. Komende editie zal er voor het eerst meer aandacht zijn voor de bloemist waardoor de verwachting is dat het publiek nog breder zal worden dan de afgelopen jaren. Heeft u interesse in deelname of wilt u eerst nog wat meer informatie, dan horen wij het graag. Direct inschrijven is natuurlijk ook mogelijk en kan via ons inschrijfformulier.

Ook voor de Flower Show Istanbul is het mogelijk om een missievoucher in te zetten. De missievoucher is een vorm van subsidie die wordt geboden door de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland. Met deze subsidie zou een deel van de deelnamekosten van een collectieve inzending kunnen worden betaald en deze wordt aangeboden om de internationale handel te stimuleren. Wilt u weten of ook u in aanmerking komt voor deze subsidie? Neem dan contact op met GREENN.

IFTF

08 - 10 november 2017

De 8e editie van de International Floriculture Trade Fair (IFTF) Expo wordt gehouden in 2017 van 8 t/m 10 november in Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen. Deze beurslocatie heeft een tentoonstellingsruimte van 34.000 m². Het is een breed evenement voor alle sectoren binnen de sierteelt. Op deze 3 dagen durende beurs zal GREENN de deelname verzorgen voor een aantal van onze internationale klanten.

RFH Trade Fair

08 - 10 november 2017

De Trade Fair wordt georganiseerd door Royal FloraHolland en zal dit jaar plaatsvinden van 8 t/m 10 november in Aalsmeer. Deze handelsbeurs is dé plaats waar de internationale sierteelt samenkomt om te netwerken, kennis te delen en inspiratie op te doen. Afgelopen jaar ontvingen zij meer dan 16.000 bezoekers verdeeld over 3 beursdagen. GREENN zal op de Trade Fair de deelname en/of de stand invulling verzorgen voor een aantal van onze klanten.

Elmia Garden

04 - 05 oktober 2017

Begin oktober wordt een van de belangrijkste beurzen van Noord-Europa georganiseerd in Zweden, de Elmia Garden 2017. Deze beurs richt zich met name op kamer- en tuinplanten en ontvangt jaarlijks zo’n 3.000 professionele bezoekers. De Elmia Garden vindt plaats op 4 en 5 oktober in Jönköping en GREENN verzorgt hier wederom het Holland Collectief.

Iberflora

04 - 06 oktober 2017

Van 4 t/m 6 oktober vindt de Iberflora plaats in het Spaanse Valencia. Met ruim 10.000 bezoekers en 600 standhouders in 3 dagen tijd is dit één van de belangrijkste tuinbouwbeurzen van Europa. Deze beurs wordt dit jaar voor de 46ste keer gehouden en richt zich op tuincentra, bloemisten, kwekerijen en groothandel. De standhouders laten op deze beurs de laatste ideeën, trends, producten en ontwikkelingen binnen de sector zien. 

GREENN organiseert ook dit jaar weer het Holland Collectief op deze beurs, waarvoor wij reeds een mooie plek gereserveerd hebben.

Flowers Expo Moscow

12 - 14 september 2017

Vorig jaar heeft deze beurs in 3 dagen tijd 16.700 bezoekers getrokken uit 198 verschillende Russische steden en 35 verschillende landen. Voor het vierde achtereenvolgende jaar organiseert GREENN in samenwerking met Distance Marketing de deelname aan deze beurs voor het Nederlandse sierteelt-collectief. De gezamenlijke uitstraling van de Nederlandse bedrijven binnen het collectief werd de afgelopen editie als erg positief ervaren door de Russische handelaren, dus dat willen we ook dit jaar weer goed tot uiting laten komen. De afgelopen jaren heeft de beurs voor diverse deelnemers de deuren geopend op deze zeer interessante markt met (nog steeds) veel potentie.

 

Flower Expo Poland

31 augustus - 02 september 2017

Dit jaar vindt de tweede editie plaats van de Flower Expo Poland in de Poolse hoofdstad Warschau. Net als vorig jaar wordt deze beurs weer tegelijkertijd met de beurs Green is Life gehouden van 31 augustus t/m 2 september 2017. De eerste editie van deze beurs werd vorig jaar door 17.500 bezoekers (voornamelijk bestaande uit tuincentra, bloemisten en hoveniers) bezocht. Polen is een groeimarkt en de economie van het land is momenteel zelfs de snelst groeiende economie in de EU.

Het Holland paviljoen zal op de Flower Expo Poland een mooie prominente locatie bezetten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Salon du Végétal

20 - 22 juni 2017

Deze gerenommeerde beurs wordt dit jaar gehouden op een nieuwe locatie en op een nieuw tijdstip. De Salon du Végétal is al jaren dé vakbeurs voor de sierteeltsector in Frankrijk en wordt jaarlijks bezocht door ruim 13.000 professionals vanuit tuincentra, retail, bloemisten, hoveniers etc. De beurs is dit jaar voor het eerst in Nantes (i.p.v. Angers) waar ze op een grotere locatie, meer mogelijkheden hebben voor zowel binnen als buiten presentaties. Daarnaast is er met de maand juni gekozen voor een andere periode, dit heeft de beursorganisatie besloten na uitgebreid onderzoek onder de bezoekers en deelnemers. In deze periode hebben bloemisten meer tijd om de beurs te bezoeken, de producten zijn visueel aantrekkelijker en retailers & tuincentra zijn zich dan aan het oriënteren op het najaar.

GREENN organiseert ook dit jaar weer het Holland Collectief op deze beurs.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Marktverkenning Iran

17 - 22 april 2017

GREENN organiseert voor de tweede keer een marktverkenning Iran van 17 t/m 22 april 2017! Na een jarenlange boycot zijn begin 2016 de internationale sancties tegen Iran opgeheven. De sierteelthandel in Iran heeft de afgelopen jaren grotendeels stilgelegen, maar de potentie is enorm en tijdens ons bezoek aan Iran afgelopen jaar hebben we kunnen constateren dat er volop mogelijkheden zijn voor de Nederlandse sierteelt. Daarom organiseert GREENN voor de tweede keer een marktverkenning aan de Iraanse hoofdstad Teheran en het kwekersgebied Mahalat. Meer informatie op http://www.greenn.nl/nl/iran2017/

Myplant & Garden

22 - 24 februari 2017

Begin 2017 vindt voor de derde keer de Myplant & Garden in Milaan plaats. Op een oppervlakte van 15.000 m², verdeeld over 2 hallen is de Myplant & Garden drie dagen lang de plek voor de internationale sierteelt. Van 22 t/m 24 februari 2017 zal GREENN wederom het Holland Collectief op deze beurs verzorgen. Wilt u ook deelnemen? Schrijf u dan nu in via deze link https://goo.gl/forms/7QsOzN7KLtCmhFli1

Holland Event 2017!

25 januari 2017

Tijdens de IPM Essen organiseren wij een nieuwe editie van het Holland Event. Een gezellige avond voor alle Nederlandse bedrijven die aanwezig zijn. Op woensdag 25 januari bent u van 19:00 tot 22:00 uur van harte welkom. Wilt u dit ook niet missen, meld u dan nu aan!

IPM Essen

24 - 27 januari 2017

Met 105.000 m² aan totale expositieruimte en 1587 exposanten uit 49 landen in 2016 is deze internationale vakbeurs voor planten (IPM ESSEN) 's werelds grootste vakbeurs voor de tuinbouw.

Flower Show Turkey

24 - 27 november 2016

Net als afgelopen jaar zal GREENN in 2016 de Nederlandse deelname aan de Flower Show Turkey organiseren van 24 tot 27 november. De Flower Show Turkey richt zich met name op tuin- en kamerplanten. Wilt u (ook) dit jaar (weer) met ons deelnemen? Laat het ons weten via info@greenn.nl 

 

RFH Trade Fair

02 - 04 november 2016

Deze handelsbeurs is dé plaats waar de internationale sierteelt samenkomt, om te netwerken, kennis te delen en inspiratie op te doen. Het thema van de beurs is dit jaar 'The Future is NOW!'. De sierteelt is volop in beweging en de sector borrelt van innovaties.

IFTF

02 - 04 november 2016

De 7e editie van de International Sierteelt & Tuinbouw Trade Fair (IFTF) Expo zal worden gehouden van woensdag novemer 2 t/m vrijdag 4 november 2016 in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. De zaal heeft een totaal van 48.000 m² potentiële beschikbare expositieruimte. Het zal sector breed evenement betreffen waarin alle segmenten van de Sierteelt & Tuinbouw industrie worden vertegenwoordigd.

Elmia Garden

05 - 06 oktober 2016

Elmia Garden is de belangrijkste beurs voor de sierteelt sector in Zweden. Hier ontmoet je inkopers en beslissing makers van tuincentra, retail etc. De ruim 3000 bezoekers zijn van zeer hoog niveau, bijna 80% hiervan heeft grote invloed binnen zijn bedrijf of is eigenaar.
GREENN organiseert dit jaar de deelname van het Nederlandse sierteeltcollectief. Heeft u interesse in deelname? Neem dan contact op via info@greenn.nl  

Iberflora

28 - 30 september 2016

Iberflora is de Spaanse vakbeurs voor professionals in de sierteelt sector. Jaarlijks komen hier rond de 10.000 bezoekers uit 33 landen op af. De bezoekers bestaan onder andere uit tuincentra, bloemisten, retailers etc. GREENN organiseert dit jaar de deelname van het Nederlandse sierteeltcollectief. Heeft u interesse in deelname? Neem dan contact op via info@greenn.nl  

FLORA Trade Show

14 - 16 september 2016

Na de eerste editie in 2015, krijgt de FLORA Trade Show dit jaar een vervolg. Van 14 t/m 16 september vindt deze beurs plaats in Rimini. Na een succesvolle eerste editie, biedt GREENN u dit najaar de mogelijkheid om uw producten te presenteren op deze groeiende beurs in Italië. Heeft u interesse in deelname aan deze beurs of wilt u meer informatie? Mail ons dan via: info@greenn.nl.

Flowers Expo Moscow

13 - 15 september 2016

De Flowers Expo is een vakbeurs, gericht op professionals binnen de sierteelt, waar jaarlijks zo'n 15.000 bezoekers uit 35 landen en 80 Russische regio's een bezoek aan brengen. Na succesvolle deelnames in 2014 en 2015, organiseert GREENN wederom in samenwerking met Distance Marketing de deelname aan deze beurs voor het Nederlands sierteeltcollectief. Heeft u interesse in deelname? Neem dan contact op via info@greenn.nl.

Iran Horti Expo

03 - 06 september 2016

GREENN organiseert verkennend marktbezoek Teheran (5 - 8 september 2016)

Na een jarenlange boycot zijn begin 2016 de internationale sancties tegen Iran opgeheven. De handel heeft hier de afgelopen jaren volledig stil gelegen waardoor dit voor de komende tijd volop mogelijkheden biedt.

GREENN stelt Nederlandse bedrijven in staat om dit land, dat volop in ontwikkeling is, te bezoeken met een verkennend marktbezoek. Van 5 t/m 8 september wordt gezamenlijk  met een aantal Nederlandse bedrijven Teheran bezocht, waar onder andere de Nederlandse Ambassade, diverse bloemisten, groothandelaren en de omringende kwekersgebieden op het programma staan.

Voor vragen of aanmeldingen voor deze reis kan contact opgenomen worden via info@greenn.nl

Flower Expo Poland

01 - 03 september 2016

In 2016 wordt voor de 24e keer de beurs ‘GREEN IS LIFE’ (www.greenislife.pl) georganiseerd in het Expo XXI te Warschau, Polen. Vanaf dit jaar zal er door BureauSierteelt.nl een nieuwe sectie aan de bestaande beurs toegevoegd worden ten behoeve van de internationale bloemen- en plantenhandel. Kwekers en exporteurs in de sierteeltsector kunnen zich profileren op deze Flower Expo Poland, die plaatsvindt van 1 tot en met 3 september 2016. Op deze beurs zal door GREENN de Nederlandse inzending georganiseerd worden, waarbinnen u zich met uw bedrijf kunt presenteren. 

Myplant & Garden

24 - 26 februari 2016

Na een succesvolle deelname aan de eerste editie van de Myplant & Garden zal GREENN in 2016 weer de Nederlandse deelname verzorgen. Wilt u ook deelnemen? Dat kan, schrijf u dan nu in: http://goo.gl/forms/5nqNDEjydK

Salon du Végétal

16 - 18 februari 2016

De Salon du Végétal is dé vakbeurs voor bloemen en planten in Frankrijk met jaarlijks zo’n 15.000 bezoekers. GREENN organiseert hier ook in 2016 de Nederlandse deelname aan deze beurs. Wilt u ook deelnemen? Schrijf u dan hier in: http://goo.gl/forms/6QXni6d8tm

IPM Essen

26 - 29 januari 2016

De IPM Essen is een van de belangrijkste sierteeltbeurzen in Europa waar jaarlijk ruim 1.500 standhouders hun bedrijf en producten aan circa aan 60.000 bezoekers presenteren. GREENN regelt voor een aantal van haar klanten een deelname aan deze beurs.

Flower Show Turkey

26 - 29 november 2015

Net als afgelopen jaar zal GREENN in 2015 de Nederlandse deelname aan de Flower Show Turkey organiseren in november. De Flower Show Turkey richt zich met name op tuin- en kamerplanten. Wilt u (ook) dit jaar (weer) met ons deelnemen? Laat het ons weten.

Flowers Expo

08 - 10 september 2015

De Flowers Expo is een vakbeurs, gericht op professionals binnen de sierteelt, waar jaarlijks zo'n 14.000 bezoekers uit 30 landen en 80 Russische regio's een bezoek aan brengen. Na een succesvolle deelname in 2014, organiseert Greenn wederom in samenwerking met Distance Marketing de deelname aan deze beurs voor het Nederlands sierteeltcollectief. Heeft u interesse in deelname? Neem dan contact op via info@greenn.nl.

Nordic Flower Expo

13 - 15 april 2015

The Nordic Flower Expo 2015 is de eerste bloemen en planten beurs die zich richt op het internationale groenvak van Noord-Europa. Deze regio heeft de interesse van handelaren en kwekers van bloemen en planten omdat het een kansrijk gebied betreft.  De afzetmarkt is stabiel en de regio kent een hoog BNP, de werkloosheid is relatief laag en de inkomens zijn ten opzichte van andere EU landen hoog. Tuincentra, inkopers van retail en bloemisten vormen de belangrijkste doelgroep voor deze handelsbeurs. Greenn organiseert hier, in samenwerking met BureauSierteelt.nl, het Holland Collectief. Heeft u interesse in een deelname dan kunt u zich inschrijven voor het Holland Collectief via Maaike Koop: info@greenn.nl.

 

Myplant & Garden

25 - 27 februari 2015

De Myplant & Garden is een beurs die in 2015 voor het eerst georganiseerd wordt in Milaan. Deze beurs richt zich met name op snijbloemen, kamer- en tuinplanten. Greenn zal, in samenwerking met Hamiplant en OZ Planten en een aantal Nederlandse kwekers op deze beurs deelnemen. Heeft u vragen of zou u willen deelnemen aan deze beurs, neemt u dan gerust contact met ons op.

Salon du Végétal

17 - 19 februari 2015

De Salon du Végétal is de vakbeurs voor bloemen en planten in Frankrijk met jaarlijks zo’n 15.000 bezoekers. Greenn organiseert hier voor een groep Nederlandse bedrijven de deelname aan deze beurs.

IPM Essen

27 - 30 januari 2015

De IPM Essen is 's werelds grootste vakbeurs voor de sierteelt. Meer dan 1500 standhouders uit 50 landen zijn aanwezig. Ook dit jaar organiseert Greenn de deelname voor verschillende Nederlandse bedrijven.

Flowershow

27 - 30 november 2014

De Flowershow Turkey in Istanbul is een sierteeltbeurs gericht op met name tuin- en kamerplanten. Greenn organiseert op deze beurs voor de tweede keer de deelname voor een aantal Nederlandse bedrijven.

Flowers Expo

17 - 19 september 2014

De Flowers Expo is een vakbeurs, gericht op professionals binnen de sierteelt, waar jaarlijks zo'n 14.000 bezoekers uit 30 landen en 80 Russische regio's een bezoek aan brengen. In 2014 organiseert Greenn wederom in samenwerking met Distance Marketing de deelname aan deze beurs voor het Nederlands sierteeltcollectief. Heeft u interesse in deelname? Neem dan contact op via maaike@greenn.nl

Flormart

10 - 12 september 2014

De Flormart is de jaarlijkse beurs voor de tuinbouw in Italië. Greenn organiseert op deze beurs de deelname voor een aantal Nederlandse bedrijven

Salon du Végétal

18 - 20 februari 2014

De Salon du Vegetal is de vakbeurs voor bloemen en planten in Frankrijk met jaarlijks zo’n 15.000 bezoekers. Greenn organiseert hier voor een groep Nederlandse bedrijven de deelname aan deze beurs.

Holland Event Essen

30 januari 2014

In 2014 wordt voor het eerst tijdens de IPM Essen een Holland Event voor alle Nederlandse beursdeelnemers georganiseerd. In samenwerking met Sjaak van Schie B.V. organiseert Greenn dit evenement

IPM Essen

28 - 31 januari 2014

De IPM in Essen is een van de belangrijkste sierteeltbeurzen in Europa waar jaarlijks ruim 1.500 standhouders hun bedrijf en producten aan circa 60.000 bezoekers laten zien. Greenn regelt voor een aantal van haar klanten de deelname aan deze beurs.

Flowershow

28 november - 01 december 2013

De Flowershow in Istanbul is een sierteeltbeurs gericht op met name tuin- en kamerplanten. Greenn heeft op deze beurs voor de eerste keer de deelname voor een aantal Nederlandse kwekers georganiseerd, in combinatie met een marktbezoek in de omgeving van Istanbul.

Flowers Expo

09 - 11 september 2013

Tijdens de Flowers Expo in Moskou 2013 heeft Greenn, in samenwerking met FloraHolland en Distance Marketing, de deelname van het gehele Hollandse sierteeltcollectief bestaande uit exporteurs, veredelaars, kwekers en toeleveranciers aan deze beurs georganiseerd (56 bedrijven)

Iraq Flower Expo

30 mei - 02 juni 2013

Tijdens deze beurs, die voor het eerst georganiseerd werd in Erbil (Irak), heeft Greenn de deelname verzorgd voor een Nederlands bedrijf dat de martkkansen voor zijn product in Irak wilde onderzoeken.

Bekijk projecten archief >

© 2019 GREENN B.V.