Projecten

Salon du Végétal

10 - 12 september 2019

Dit jaar in september in plaats van juni, vindt een nieuwe editie plaats van de Salon du Végétal in Nantes. Deze beurs is al jaren de vakbeurs voor de sierteeltsector in Frankrijk.

GREENN zal wederom het Holland Collectief op deze beurs verzorgen, de inschrijving is inmiddels geopend, u kunt zich hier inschrijven.

 

Flowers Expo Moscow

10 - 12 september 2019

Na een succesvolle editie in 2018 met een groei van 12% voor deze belangrijke Russische beurs, zal GREENN natuurlijk ook dit jaar weer een Holland Collectief in Moskou verzorgen. Anders dan voorgaande jaren hebben we er dit keer voor gekozen om alleen standruimte aan te bieden, en geen presentatieruimte door middel van een tafel. Wel bieden wij dit jaar de mogelijkheid om al vanaf 9 m² standruimte te huren. 

De inschrijving is inmiddels gesloten maar wilt u meer weten over de mogelijkheden neem dan contact met ons op via: info@greenn.nl.

Iberflora

01 - 03 oktober 2019

Met ruim 12.000 bezoekers en 483 standhouders in 3 dagen tijd (2018) is de Iberflora in Valencia één van de belangrijkste tuinbouwbeurzen van Europa. Deze beurs wordt dit jaar voor de 48ste keer gehouden en richt zich op tuincentra, bloemisten, kwekerijen en groothandel. De standhouders laten op deze beurs de laatste ideeën, trends, producten en ontwikkelingen binnen de sector zien.

GREENN organiseert ook dit jaar weer het Holland Collectief op deze beurs. Wilt u zich ook presenteren op deze belangrijke markt voor de Nederlandse sierteeltsector en/of wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons via info@greenn.nl.

Flower & Garden Attraction

22 - 24 oktober 2019

Vorig jaar werd de eerste editie van deze nieuwe beurs in Madrid georganiseerd naast de Fruit Attraction, één van de meest bekende internationale retailbeurzen op het gebied van groente en fruit. Dit jaar wordt er weer tijdens de Fruit Attraction tegelijkertijd  deze een nieuwe beurs volledig gericht op de bloemen- en plantensector georganiseerd. 

GREENN organiseert ook dit jaar weer het Holland Collectief op deze beurs. De inschrijving start binnenkort. Wilt u alvast meer weten? Neem dan contact op met ons via info@greenn.nl.

 

Heeft u interesse in een specifieke markt of een beurs die hierboven niet genoemd staat? En wilt u weten wat GREENN voor u kan betekenen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk projecten archief >

© 2019 GREENN B.V.