Projecten

MyPlant & Garden

20 - 22 februari 2019

Wij organiseren ook komend voorjaar weer het Holland Collectief op de Myplant & Garden. Deze Italiaanse meest complete en professionele vakbeurs vindt plaats van 20 t/m 22 februari in Milaan. Na een succesvolle 4e editie, waar de beurs alle records brak met meer standhouders én bezoekers dan de jaren ervoor, is de Myplant & Garden zonder twijfel de belangrijkste beurs van Italië op het gebied van planten en bloemen. Met 45.000 m² beursoppervlakte, 655 deelnemers, 17.300 bezoekers en 150 officiële delegaties van buitenlandse kopers in 2018, zijn de verwachtingen voor de Myplant & Garden 2019 wederom positief en veelbelovend.

Het Holland Collectief zal dit jaar een vernieuwde uitstaling hebben en krijgt weer een mooie plek in hal 12, hiermee hebben we de mogelijkheid om op één locatie verder te groeien. Wij introduceren op de komende jubileumeditie van deze beurs weer het vertrouwde Holland Collectief, maar dan wel in een nieuwe frisse uitstraling waarin de deelnemers hun bedrijf en producten wederom optimaal kunnen presenteren.

 

Heeft u interesse in een specifieke markt of een beurs die hierboven niet genoemd staat? En wilt u weten wat GREENN voor u kan betekenen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk projecten archief >

© 2019 GREENN B.V.