Onze diensten

Beursmanagement

De organisatie van een succesvolle deelname aan een internationale beurs of evenement vergt veel tijd en ook vaak kennis van het land en de lokale partners. GREENN is gespecialiseerd in het coƶrdineren en begeleiden van projecten in landen zoals Duitsland, Frankrijk, Rusland en Turkije en neemt de organisatie van zulke projecten graag uit handen. Wilt u weten welke beurzen en/of evenementen GREENN reeds op het programma heeft staan? Kijk hier voor alle projecten.

Marktverkenning

Bent u benieuwd naar de kansen voor uw bedrijf of product op een specifieke (groei)markt? GREENN kan voor u de markt analyseren en adviseren wat de mogelijkheden zijn voor uw product in deze afzetmarkt. Daarnaast kan GREENN ook een marktbezoek aan groothandels, supermarkten, bouwmarkten, tuincentra en bloemisten in een voor uw bedrijf belangrijk exportland organiseren om u zo een goed beeld van de mogelijke kansen in de markt te geven.

(Online) marketing

Naast het werken aan uw zichtbaarheid op internationale markten, is het belangrijk dat de uitstraling van uw bedrijf zowel online als offline in orde is. GREENN kan u ondersteunen bij het ontwikkelen of professionaliseren van uw website, uw gebruik van social media en uw foldermateriaal zodat uw (potentiƫle) klanten een zo compleet mogelijk beeld van uw bedrijf en product kunnen krijgen. Voor meer specialistisch werk heeft GREENN een uitgebreid netwerk van professionals die hierbij ondersteuning kunnen bieden.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van GREENN? Laat hier uw e-mailadres achter en u krijgt de nieuwsbrief toegestuurd!

© 2019 GREENN B.V.