Projecten

Iberflora

03 - 05 oktober 2018

Met ruim 11.000 bezoekers en 600 standhouders in 3 dagen tijd is de Iberflora in Valencia één van de belangrijkste tuinbouwbeurzen van Europa. Deze beurs wordt dit jaar voor de 47ste keer gehouden en richt zich op tuincentra, bloemisten, kwekerijen en groothandel. De standhouders laten op deze beurs de laatste ideeën, trends, producten en ontwikkelingen binnen de sector zien.

GREENN organiseert ook dit jaar weer het Holland Collectief op deze beurs, waarvoor wij reeds een mooie plek gereserveerd hebben. Wilt u zich ook presenteren op deze belangrijke markt voor de Nederlandse sierteeltsector en/of wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons via info@greenn.nl.

Ook is het mogelijk om voor de Iberflora een missievoucher in te zetten.Voor meer informatie neemt u contact op met ons via: info@greenn.nl.

Flower & Garden Attraction

23 - 25 oktober 2018

Een compleet nieuwe beurs in Madrid naast de Fruit Attraction, één van de meest bekende internationale retailbeurzen op het gebied van groente en fruit. Tijdens deze tiende editie van de Fruit Attraction wordt er dit jaar tegelijkertijd een nieuwe beurs volledig gericht op de bloemen- en plantensector georganiseerd. Zo wil de beursorganisatie meer zichtbaarheid geven aan deelnemende bloemen- en plantenbedrijven, en daarnaast nieuwe bedrijven de kans bieden om mee te doen.

De beursorganisatie is in handen van IFEMA en FEPEX, die ook verantwoordelijk zijn voor de Fruit Attraction. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met de Spaanse associatie van tuincentra, waar deze beurs dus ook uitgebreid gepromoot zal worden. 

MyPlant & Garden

20 - 22 februari 2019

Wij organiseren ook komend voorjaar weer het Holland Collectief op de Myplant & Garden. Deze Italiaanse meest complete en professionele vakbeurs vindt plaats van 20 t/m 22 februari in Milaan. Na een succesvolle 4e editie, waar de beurs alle records brak met meer standhouders én bezoekers dan de jaren ervoor, is de Myplant & Garden zonder twijfel de belangrijkste beurs van Italië op het gebied van planten en bloemen. Met 45.000 m² beursoppervlakte, 655 deelnemers, 17.300 bezoekers en 150 officiële delegaties van buitenlandse kopers in 2018, zijn de verwachtingen voor de Myplant & Garden 2019 wederom positief en veelbelovend.

De inschrijving voor het Holland Collectief is inmiddels geopend en zal dit jaar een vernieuwde uitstaling hebben! Wij hebben voor het Holland Collectief weer een mooie plek weten te bemachtigen in hal 12, hiermee hebben we de mogelijkheid om op één locatie verder te groeien. Wij introduceren op de komende jubileumeditie van deze beurs weer het vertrouwde Holland Collectief, maar dan wel in een nieuwe frisse uitstraling waarin de deelnemers hun bedrijf en producten wederom optimaal kunnen presenteren.

Inschrijven voor een presentatieruimte binnen het Holland Collectief op de MyPlant & Garden kan hier t/m vrijdag 5 oktober. 

Heeft u interesse in een specifieke markt of een beurs die hierboven niet genoemd staat? En wilt u weten wat GREENN voor u kan betekenen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk projecten archief >

© 2018 GREENN B.V.