Projecten

Flower Show Istanbul

23 - 25 november 2017

Dit jaar wordt voor de 9e keer de Flower Show Istanbul georganiseerd. Voor het eerst zal de beurs gehouden worden op een nieuwe locatie met voldoende mogelijkheden om de komende jaren een aantrekkelijke en groeiende beurs neer te zetten. Ondanks de veranderlijke situatie in Turkije neemt de interesse in bloemen en planten bij jongeren toe en lijkt de lobby om de importheffingen omlaag te krijgen dit jaar eindelijk zijn vruchten af te werpen.

De Flower Show Istanbul zal dit jaar plaatsvinden van donderdag 23 t/m zaterdag 25 november in Istanbul. GREENN zal wederom het Holland Collectief organiseren op deze belangrijke en goed bezochte beurs waarvoor wij een mooie plek hebben weten te bemachtigen op de nieuwe beurslocatie Tuyap. Komende editie zal er voor het eerst meer aandacht zijn voor de bloemist waardoor de verwachting is dat het publiek nog breder zal worden dan de afgelopen jaren. Heeft u interesse in deelname of wilt u eerst nog wat meer informatie, dan horen wij het graag. Direct inschrijven is natuurlijk ook mogelijk en kan via ons inschrijfformulier.

Ook voor de Flower Show Istanbul is het mogelijk om een missievoucher in te zetten. De missievoucher is een vorm van subsidie die wordt geboden door de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland. Met deze subsidie zou een deel van de deelnamekosten van een collectieve inzending kunnen worden betaald en deze wordt aangeboden om de internationale handel te stimuleren. Wilt u weten of ook u in aanmerking komt voor deze subsidie? Neem dan contact op met GREENN.

IPM Essen

23 - 26 januari 2018

Begin 2017 telde de IPM Essen zo’n 57.000 bezoekers van over de gehele wereld, wat het voor de circa 1.577 exposanten de plek maakte om potentiële klanten te ontmoeten. De komende 36ste editie van 's werelds grootste vakbeurs voor de tuinbouw zal plaatsvinden van 23 t/m 26 januari 2018. Op deze beurs zal GREENN de deelname verzorgen voor een aantal van onze klanten.

Myplant & Garden

21 - 23 februari 2018

Begin 2018 vindt de vierde editie van de Myplant & Garden plaats in beursgebouw Fiera Milano in Milaan. Van 21 t/m 23 februari 2018 is de Myplant & Garden verdeeld over 3 hallen de plek voor de internationale sierteelt in Italië. Afgelopen jaar is de derde editie van deze internationale groene expo afgesloten met meer dan 13.000 bezoekers, 567 exposanten en 110 officiële delegaties van internationale kopers.

GREENN zal dan ook wederom het Holland Collectief op deze beurs verzorgen. Wilt u ook deelnemen? Schrijf u dan nu in via deze link.

Heeft u interesse in een specifieke markt of een beurs die hierboven niet genoemd staat? En wilt u weten wat GREENN voor u kan betekenen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk projecten archief >

© 2017 GREENN B.V.