Projecten

Elmia Garden

04 - 05 oktober 2017

Begin oktober wordt een van de belangrijkste beurzen van Noord-Europa georganiseerd in Zweden, de Elmia Garden 2017. Deze beurs richt zich met name op kamer- en tuinplanten en ontvangt jaarlijks zo’n 3.000 professionele bezoekers. De Elmia Garden vindt plaats op 4 en 5 oktober in Jönköping en GREENN verzorgt hier wederom het Holland Collectief.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor deelname aan deze beurs of zich direct inschrijven, dan kan dat via ons inschrijfformulier. Natuurlijk kunt u daarnaast ook contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Iberflora

04 - 06 oktober 2017

Van 4 t/m 6 oktober vindt de Iberflora plaats in het Spaanse Valencia. Met ruim 10.000 bezoekers en 600 standhouders in 3 dagen tijd is dit één van de belangrijkste tuinbouwbeurzen van Europa. Deze beurs wordt dit jaar voor de 46ste keer gehouden en richt zich op tuincentra, bloemisten, kwekerijen en groothandel. De standhouders laten op deze beurs de laatste ideeën, trends, producten en ontwikkelingen binnen de sector zien. 

GREENN organiseert ook dit jaar weer het Holland Collectief op deze beurs, waarvoor wij reeds een mooie plek gereserveerd hebben. Wilt u zich ook presenteren op deze belangrijke markt voor de Nederlandse sierteeltsector? U kunt zich nu inschrijven via ons inschrijfformulier. Tevens willen wij u er op attenderen dat u voor de Iberflora een missievoucher in kunt zetten.

Flower Show Istanbul

23 - 25 november 2017

Dit jaar wordt voor de 9e keer de Flower Show Istanbul georganiseerd. Voor het eerst zal de beurs gehouden worden op een nieuwe locatie met voldoende mogelijkheden om de komende jaren een aantrekkelijke en groeiende beurs neer te zetten. Ondanks de veranderlijke situatie in Turkije neemt de interesse in bloemen en planten bij jongeren toe en lijkt de lobby om de importheffingen omlaag te krijgen dit jaar eindelijk zijn vruchten af te werpen.

De Flower Show Istanbul zal dit jaar plaatsvinden van donderdag 23 t/m zaterdag 25 november in Istanbul. GREENN zal wederom het Holland Collectief organiseren op deze belangrijke en goed bezochte beurs waarvoor wij een mooie plek hebben weten te bemachtigen op de nieuwe beurslocatie Tuyap. Komende editie zal er voor het eerst meer aandacht zijn voor de bloemist waardoor de verwachting is dat het publiek nog breder zal worden dan de afgelopen jaren. Heeft u interesse in deelname of wilt u eerst nog wat meer informatie, dan horen wij het graag. Direct inschrijven is natuurlijk ook mogelijk en kan via ons inschrijfformulier.

Ook voor de Flower Show Istanbul is het mogelijk om een missievoucher in te zetten. De missievoucher is een vorm van subsidie die wordt geboden door de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland. Met deze subsidie zou een deel van de deelnamekosten van een collectieve inzending kunnen worden betaald en deze wordt aangeboden om de internationale handel te stimuleren. Wilt u weten of ook u in aanmerking komt voor deze subsidie? Neem dan contact op met GREENN.

Heeft u interesse in een specifieke markt of een beurs die hierboven niet genoemd staat? En wilt u weten wat GREENN voor u kan betekenen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk projecten archief >

© 2017 GREENN B.V.