Projecten

Salon du Végétal

19 - 21 juni 2018

Na de grote switch van locatie en datum tijdens de afgelopen editie, vindt van 19 t/m 21 juni 2018 een nieuwe editie plaats van de Salon du Végétal. De Salon du Végétal is al jaren dé vakbeurs voor de sierteeltsector in Frankrijk en Parc Expo in Nantes staat komend jaar in juni in het teken van het thema “Naturally Friendly”.

Ten opzichte van vorig jaar zal de beurs zijn ruimte uitbreiden en wordt geprobeerd alles nog meer te optimaliseren om een nog completere beurs neer te zetten. De focus wordt door de beursorganisatie gelegd op de professionals vanuit tuincentra, retail, bloemisten en hoveniers.

GREENN zal wederom het Holland Collectief op deze beurs verzorgen. Wilt u ook deelnemen? Neem dan contact met ons op via info@greenn.nl om de mogelijkheden te bespreken.
 

Flowers Expo Moscow

11 - 13 september 2018

Van 11 t/m 13 september vindt de Flowers Expo Moscow plaats. Voor het vijfde achtereenvolgende jaar organiseert GREENN de deelname aan deze beurs voor het Nederlandse Sierteeltcollectief. Vorig jaar was een drukbezochte editie en heeft de beurs meer dan 16.000 bezoekers getrokken uit 37 verschillende landen.

Deze beurs biedt mogelijkheden om deuren te openen naar een zeer interessante markt met veel potentie en ook voor komende editie zijn de berichten veelbelovend wat het animo betreft! Wilt u deze kans ook niet missen en heeft u interesse in deelname aan deze beurs? Maak dan direct uw interesse kenbaar via info@greenn.nl

Heeft u interesse in een specifieke markt of een beurs die hierboven niet genoemd staat? En wilt u weten wat GREENN voor u kan betekenen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk projecten archief >

© 2018 GREENN B.V.