Specialist in beursmanagement

GREENN is gespecialiseerd in marketing en beursmanagement. Wij verzorgen de organisatie van marketingactiviteiten zoals beurzen, marktverkenningen, studiereizen en andere evenementen.

Wij helpen bedrijven met het ontdekken van zakelijke kansen in landen als Duitsland, Frankrijk, Rusland en Turkije. Daarnaast bieden we ondersteuning bij het professionaliseren van de uitstraling van bedrijven door middel van, onder andere, het ontwikkelen of verbeteren van de website, de optimalisering van het gebruik van social media of het ontwerp van promotiefolders om zo de zichtbaarheid van het bedrijf te vergroten.

GREENN werkt voornamelijk voor cliƫnten in de agrarische sector die hun bedrijf en/of product sterker willen positioneren op internationale markten. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven die aan een specifieke vakbeurs/evenement willen deelnemen, hun (online) zichtbaarheid willen vergroten, of de mogelijkheden in een bepaald land willen onderzoeken om zo hun afzetmarkt te vergroten. GREENN neemt de begeleiding en het projectmanagement van deze activiteiten voor haar rekening zodat de kansen op deze internationale markten vergroot kunnen worden, terwijl cliƫnten zich op de core business van hun bedrijf kunnen blijven richten.

Beursagenda

20 - 22

MRT

2018

World Floral Expo

Chicago (Rosemont), Verenigde Staten van Amerika

21 - 23

MRT

2018

Flower Expo China - CFTF

Guangzhou, China

11 - 13

APR

2018

AstanaFloraExpo

Astana, Kazachstan

11 - 14

APR

2018

Vietnam Expo

Hanoi, Vietnam

© 2018 GREENN B.V.